M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







PEMENANG SIMPLE GIVEAWAY BY MISSEZZATIE
Friday, January 9, 2015 | 9 comment(s)



Assalamualaikum! Yeay! Ini senarai penuh pemenang giveaway saya yang telah tamat baru-baru ini. Terima kasih sudi menunggu. Terima kasih sudi join! Nah, antara pemenangnya adalah...


1.Polcadot Cassing Phone x1


http://giveawaysofea.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-missezzatie_78.html



2.Magnet Bookmark x2


http://luviza-98.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-missezzatie.html



http://belongtomee.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-missezzatie.html



3.Handphone Keychain x1


http://jnjikita.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-missezzatie.html



4.Preloved Novel x1


http://jgntension.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-missezzatie.html



TAHNIAH!!!

Tahniah kepada para pemenang. Kepada yang tak menang, tak mengapa. Bukan rezeki anda. Jangan putus asa. Insha Allah nanti saya akan buat giveaway lagi ya! Thankss for supporting. 

Kepada semua pemenang, saya bagi masa dua minggu je untuk tuntut hadiah iaitu sehingga 23.1.15. Hadiah perlu dituntut di fanpage BlogBudakComot
Korang perlu bagi detail ini;

Nama;
Alamat;
No tel;
Hadiah;
Link giveaway beserta no peserta;

Bagi pemenang yang tidak menuntut hadiahnya dalam masa yang ditetapkan, saya akan undi lagi sekali para pemenangnya. Pemenang untuk second vote tu saya akan contact korang. Yelah, mana tahu lepas umum pemenang, mestilah korang malas nak belek satu persatu giveaway kalau2 ada pengumuman pemenang kedua kan. Jangan risau ya! dan terima kasih sekali lagi sebab sudi memeriahkan lagi giveaway ni !!