M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







UPDATE!! SIMPLE GIVEAWAY BY MISSEZZATIE
Monday, December 29, 2014 | 1 comment(s)


gambar cilok dari goggle

Assalmualaikum. Alhamdulillah. Terima kasih kepada blogger yang sudi join giveaway saya yang simple ni. Insha Allah giveaway akan tamat pada sabtu ni, 2.1.15. Semoga segalanya akan berjalan dengan lancar.

Saya nak beritahu kepada para blogger yang join giveaway ni, tak perlulah komen banyak kali link entry giveaway korang tu.. Kalau di entry korang saya dah komen "Thankss sudi join! Good luck" maknanya saya terima entry korang. Kalau korang dah bagi komen tapi dalam seminggu tu saya still tak komen, baru boleh hantar sekali lagi sebab ada juga blog yang saya tak boleh bukak then seminggu dua tu baru boleh bukak. Jangan risau, saya lawat semua blog yang join.

Saya listkan blog yang saya tak boleh masuk. Sila komen di entry ni sahaja blog yang di listkan untuk betulkan link korang.
http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/12/simple-giveaway-by-missezzatie.html 'permission denied'

Masih ada masa lagi kalau ada sesiapa yang nak join giveaway. 
Dan kalau ada peserta yang tak follow syarat2nya silalah berbuat demikian ya! 
Klik gambar dibawah.. 

SIMPLE GIVEAWAY BY MISSEZZATIE