M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Review - IGSHOP #2
Tuesday, December 9, 2014 | 0 comment(s)

Assalamualaikum.. Dah lama tak update tentang personal life atau pun entry sosial. Asyik-asyik post pasal giveaway je kan.. haha.. Sekarang ni dah malas pula nak update entry.. haha.. Tapi saya buka hari-hari blog ni tengok-tengok update daripada korang juga.

Saya adalah nak promote satu IGShop yang havoc barang-barang dia. IGShop ni baru je bukak so apalah salahnya kita bagi support sikit kan. Nama IGShop @asfb_shop . Korang boleh cepat-cepat follow dia dan kalaulah ada barang yang dijual menarik minat korang, apa lagi! Contact lah dia cepat-cepat. Nanti kalau stock barang habis, menangis berlagu ombak rindu lah korang..

Antara barang-barang yang dijual ;-



Lotion dan Body Mist Victoria secret. Ada yang 250ml dan 60ml


Kasut, jam tangan dan baju. Ada yang ready stock dan pre-order.


Serta beg-beg yang material nya Artificial Leather. 

Ada sesetengah barang yang pre-order dan ready stock. Owner instagram ni masih lagi seorang pelajar, Jadi, janganlah terlalu mendesak kalau nakkan sesuatu barang tu dengan cepat. Dia pun busy juga. Jadi bersama-samalah kita toleransi ya. 
HA! Takkan nak baca je post ni. Terjah lah juga instagram asfb_shop dan follow. 

Instagram

P.S - Sekarang ni saya ada juga buka untuk sponsoring sebarang giveaway. Boleh mesej saya di page facebook atau instagram. Terhad kepada 2-3 orang blogger sahaja dan saya yang akan menentukan barang apa yang saya nk sponsor. Link page ada di side bar. TQ ^^