M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Lancarkan Giveaway Hari Sabtu
Thursday, December 11, 2014 | 0 comment(s)




Assalamualaikum.. Dah nampak tajuknya kan? Iye! Sabtu ni saya akan lancarkan giveaway yang simple je. Hadiahnya pun tak adalah besar sangat. Semuanya ditaja oleh saya sendiri.  Harap-harap mendapat sokongan rakan-rakan blogger dan sama-sama memeriahkan lagi giveaway saya yang simple ni. 

Nak tahu hadiahnya apa? Tunggulah sabtu ni. Giveaway ni yang keempat saya anjurkan. Selain tujuannya nak naikkan traffic blog, boleh juga saya berblogwalking ke blog-blog yang lain. Al-maklumlah saya dah jarang buat lawatan rasmi ke blog-blog orang ni. Mana yang tinggalkan jejak kat CBox je saya terjah. Mana tahu kalau-kalau ada juga blogger lain buat giveaway, bolehlah kita tumpang join! Juga bersama-samalah kita merapatkan hubungan sesama blogger, ye dak! hahaha.

Tunnguuuuuu sabtu ini.. Insha Allah!