M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Final Exam
Friday, October 17, 2014 | 0 comment(s)



Assalamualaikum.. Hurm.. Final exam in progress.. Termasuk harini dah dekat 3 minggu exam. Minggu depan cuti seminggu sebab Deepavali. Then sambung lagi seminggu. Kemuadian tamat. Dah jarang nak update2 ni. Cuma datang singgah dan buka je. Tengok perkembangan semasa.. hehe.. 

So far, exam bolehlah ada yang susah, ada yang ok, ada yang senang. Macam biasa. haha.. Tapi tak boleh terlalu confident sebab nanti kalau tak betul, diri sendiri yang merana. Tawakal je apa2 pun. Ada cuti seminggu ni. Relaks2 lah kejap. Tak perlu nak stress2 sangat. Paper untuk lepas cuti pun paper yang teras je. Relax suda.. haha..

SEMOGA SEGALANYA DIPERMUDAHKAN.