M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







BERKUNJUNG KE RUMAH CIKGU
Wednesday, September 3, 2014 | 0 comment(s)

Assalamualaikum..

Hari sabtu yang lepas, classmate ajak pergi beraya kat rumah cikgu even raya dah habis.. hehe.. Kami semua pergi rumah guru kelas kami dan bekas guru kelas masa form 3.. Rumah cikgu tu sebelah-sebelah je. Kebetulan. Rumah cikgu tu kat Saujana Utama. So, dalam petang sabtu tu kitorang semua berkumpul depan rumah cikgu. Niat sebenarnya hanya nak datang melawat.

Budak-budak asrama pun ada gak yang datang. Diorang semua tumpanglah sapa-sapa. Lebih kurang 12 orang jugak lah yang pergi. Mula-mula pergi rumah cikgu azman, guru kelas kitorang. Then, rumah sebelah rumah ustazah Nabilah je. Guru kelas masa Form 3 Arif.. Rasanya meriah sangat borak2 dengan diorang. Dah lama gak tak jadi 'annoying' dengan budak-budak kelas.

Hari sabtu tu dapat jumpa Nina. Al-maklumlah dia kan budak asrama. Banyak kali nak jumpa dia bila dia balik bermalam tapi ada je sesuatu yang menghalang. Alhamdulillah dapat jumpa juga, borak sama-sama, selfie banyak-banyak.. haha.. Nisa je yang tak dapat balik asrama. ^^




Anyway, luangkan masa dengan kawan-kawan satu perkara yang best. Jarang boleh selalu borak dengan diorang. Kalau kat sekolah pun, mana ada selalu borak-borak. haha..
Gambar-gambar sekitar kunjungan ke rumah-ruma cikgu (kehkeh)