M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Review Blog #1
Tuesday, April 22, 2014 | 0 comment(s)



Assalamualaikum
Sekarang ni macam malas teramat sangat nak update blog. First, sebab tak tahu nk tulis apa. Second, Im busy with my drama. And third, malas. Malas is a must word for me..haha.. 
But hari ni, saja2 je nk review blog budak sorang ni. Dah lama nak buat, tapi tak ada masa dan malas! Kehkeh..hmmm.. Dia baru je buat blog even dah lama jadi blogger.  Tapi dia stop tahun lepas sebab PMR and now dia buat blog baru dan kembali aktif berblogging. So tak salah kalau saya support dia kan..hehe.. 

Bunyi agak menyeramkan haha.. Header blog tulis tu. Tapi cantiklah. Blog dia tersangatlah simple dan tak dipenuhi dengan bermacam widget2 yang menyemakkan mata macam ada certain2 blog tu. Bukan semua ok! Mungkin otu cara dia untuk cari duit. But it's ok. Blog Queen Kpop ni, yes dia memang kaki kpop .. loading cepat dan tak lah berat. 

Bertemakan white pink. *pelik juga dia letak pink. Haha.. Tak sangka.. ecececeh* Warna soft je. Tapi masih tak banyak widget yang diletakkan. Hmm... Jom lah kita beramai-ramai melawat blog baru dia supaya tak de lah rasa newbie sangat even dia dah lama berblogging sebelum saya lagi.. hehe