M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







DRAMA??
Sunday, April 20, 2014 | 0 comment(s)

Assalamualaikum!!

 Drama? Saya masuk drama? hahahahaha..
For the first time in my life, there's a music, there's light..
For the first time in my life, there's a magic, there's fun..
Apa kejadah ni? haha.. Yes! Buat pertama kali saya masuk drama bi sepanjang saya hidup. Well, saya tak nak pun jadi pelakon. Tapi, markah koko is more important.. kehkeh.. Saya masuk dengan rela ok! Cuma, drama ni saya tak ada dialog lah.. haha.. That's good for the first try. Saya cuma jadi seorang polis bantuan. Tak de dialog pun. Itu dah cukup bagus. hehe
Tak pernah pernah saya berlakon. Tapi dah orang offer kan, so grab it fast. Lagipun markah koko tu yang penting sebab ni diperingkat sekolah kan. Markah tu pun dah banyak. Hehe.. Poyo je lebih.

Memang awkward gilerlah masa paractise hari tu. Malu~~ Pelakon lain semua dah biasa masuk drama.. Eden ni baru first time. Tapi bila tengok diorang semua sporting, bagi sokongan kat newbie, tak de lah rasa malu sangat. Ada sikit self confident dan bangga lah sikit... kehkeh.. Ala, semua budak2 berlakon tu kebanyakkan sekelas dgn saya...haha... Tapi serious, teacher yang bimbing kitorang ni memang baik sangat dan sporting habis kebabooommm.. Tak tahu nk describe macam mana..

Muka penat lepas habis practise.. huhu

Tapi nasib baik saya tak ada dialog, dan banyak sangat bergerak. Kalo tak, tak tahu nk buat macam mana..fuh~~ kehkeh