M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Alhamdulillah! My bestie
Tuesday, April 15, 2014 | 1 comment(s)

Alhamdulillah!!! Jyeah!! Akhirnya, segala kerinduan diriku padanya telah terubat. Segala kenangan manis bersamanya seperti telah ditayangkan kembali. Saat gembira, suka duka kecewa marah sayang geram seperti telah dilakonkan semalam. Hehe.. Berputis pula!!

Saya cakap pasal Nisa lah!! Dia cuti semalam tapi balik asrama hari ni (selasa).. Nisa dpt MRSM Ghafar Baba, Melaka. And Melaka cuti semalan sebab apa tah, hari Bandaraya Melaka eh? Hehe.. Entahlah, happy sangat sampai tak sempat nak tahu more tentang kenapa dia cuti. Lepas habis sekolah je semalam, saya, nisa dan lagi 5 kawan2 yang lain pergi hang out kat The Store. Pe lagi! Berchatting, bergosip, berdrama, bergumbira, bermakan ber ber ber chit chat chit chat ..haha..  Memang happening gileer.. Rindu masa kita form 3 dulu. Memang selalu buat macam rumah sendiri je..haha.. Tak puas melepak ngan nisa. Hmmm.. Cuti bulan lima cadang nak pegi main badminton. Boleh menyihatkan badan plus release tension sebab time cuti tu dah habis exan mid year..kehkeh..

Nisa yang pakai tudung hitam tu.. 





Semalam kitorang memang selfie habislah. Haha... Macam tak tahu malu je.. Memang pun. Lagipun kitorang makan kat food court, time tu tak ramai pung orang. Tapi serious penuh gallery. Nasib baik tak hang..haha.. Battery drpd 70% habis sampai 20%.. hehehe.. saya apa kurangnya.. ye dak? Hohohoho..