M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Saya Tabah
Saturday, March 15, 2014 | 0 comment(s)




Rindunya pada mereka. In every single day, saya rasa teramat rindu dengan kawan2 yang dah masuk asrama and of course saya paling rindu kawan baik saya. Semua bff saya dapat masuk asrama and me still in the old school. Saya tetap redha kalau tak dapat pun. At least saya boleh buat online shop saya sendiri kalau saya tak masuk asrama. Itu rancangan saya. Dan Allah tahu yang terbaik.

Sekarang ni, tetiba rasa lonely giler.. Tak tahu kenapa.. hmmm..
'Ya Allah, andai ini jalan yang engkau mahukan, aku redha. Jadikanlah aku insan yang tabah dan sabar atas setiap dugaan yang kau Mu' AMIN *sob sob*

Dalam minggu ni dah sebulan lebih Nina, Huda dan Nisa masuk asrama penuh. Dan sejak hari2 tak de diorang ni, saya asyik pindah tempat duduk dalam kelas. Nisa, yang duduk sebelah saya. Now, rasa macam berkongsi kasih sayang lak.. haha. Kejap kawan ngan orang ni, duduk dgn orang tu.. Hahaha. Saya memang rapat dgn classmate sebab dah almost 4 tahun tengok muka yang sama je. Hampir satu kelas classmate since form 1. Sekarang kalau nak hang pun, kenalah menyelit dengan orang lain. Yelah, kenalah pandai survive cari kawan baik yang baru.. hehe.. But Mei Yee, the best friends ever!! Hehe..