M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Cameron Highland - Field Trip
Wednesday, March 26, 2014 | 0 comment(s)

Assalamualaikum.. Holla! hehe.. Kita saja nak bagi tahu yang Giveaway saya dah start Selasa baru2 ni. SIMPLE TOPAP GIVEAWAY BY MISSEZZATIE .. Jemput2lah join ramai2 ya! Thank you kepada para sponsor sebab sudi mengsponsor giveaway kita.. Blog kita taklah gitu femes.. Tapi bolehlah.. haha..

Alhamdulillah! Pada hari Jumaat malam yang lepas, saya berlepas ke Cameron Highland dengan bas sekolah. Hanya kat sana hingga Ahad jer. Trip ni dianjurkan oleh Kelab Usahawan sekolah.. I really enjoy there with my craziest friends... haha.. Pergi sana hanya satu bas sebab, yelah tak ramai yang nak pergi sebab diorang dah biasa pergi kan.. Lagipun, pergi sana naik bas, takut anything happen kan sebab ada banyak kemalangan berlaku kat Cameron..

Banyak juga tempat yang kitorang pergi. Ladang Teh Boh, Mardi, Pasar malam, Pasar sayur, Lata Iskandar (tempat air terjun). Even most of us dah pernah pergi tempat2 mcm tu, kitorang just nak kan susana dengan kawan2. Bila dengan kawan2 kan, kita boleh bebas kan! haha..


My collection of picture in Cameroooonn~ But serious saya cakap memang SOJUK GILAK kat sana.. Lagi2 waktu subuh dan malam. YA Allah! Serioua tak tahan..haha.. Macam mana nak duduk Korea ni? Haha.