M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Selamat Tinggal Kawanku
Tuesday, February 4, 2014 | 0 comment(s)

Selamat Tinggal Kawanku,ooooo!! (lagu zizan ft dina)



hmmm.. Sedih plus bertambah sedih. Goodbye Nina, Huda, Nisa. Diorang dah nak masuk asrama. huhuhu.. Lepas ni, saya sorang2 jerlah. Dah tak de sesiapa yang nak teman kita pergi The Store beli barang blog or pos something.-Nina-. Dah tak de sesiapa yang nak ajarkan kita MATH dan nak bagi kita tiru kerja sekolah dia (hehehe)-Nisa-. Dan tak de sesiapa yang nak dibuli dan bergurau senda macam dulu lagi -Huda-.

So, sad. Memang rezeki diorang akan ke asrama. Lepas ni, gaduh, makan, gurau, dan buli Mei Yee je lah.. (hahaha).. Rasa berat nak lepaskan kawan yang rapat dengan kita sejak tingkatan dua, and now dah kena rapat dengan orang lain pulak (pergh, ayat aku) huhu.. Kalau ada jodoh lagi lepas ni, kita akan berjumpa lagi. Hope lepas ni korang tak de lah lupa diri. Doa-doakanlah kitorang sekelas di BBSB ni untuk berjaya pada masa akan datang. Moga-moga korang mendapat future yang cerah dan berjaya harumkan sekolah baru korang. Aku ok je. Cuma rasa sedih sebab korang nak pergi. sob~ sob~ (sebenarnya tak nak korang pergi)..

Dah tak tahu nak tulis apa lagi..

Kalau nak menggambarkan perasaan saya ni, tak habis sampai minggu depan. Hanya dapat diluahkan kat sini je. Harap diorang dapat baca..huhu