M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Want Freedom
Friday, January 17, 2014 | 0 comment(s)

Huh~ Baru dua minggu bersekolah, penat woi!! Lagi2 tahun ni form 4. Dapat belajar benda baru. Saya dapat kelas sains tulen and not too tricky untuk belajar sains.. Mungkin sebab saya memang suka and minat dalam science field..

Apa-apapun saya tetap belek-belek blog ni.. Saya tengok-tengok juga komen korang and aktitviti korang.. hehe.. Dah jarang nk online.. One reason, sebab saya memang busy. Second, saya malas.. haha.. Bila bukak je blog, tak tahu nak update apa. Nak buat apa..Macam blur je disitu gamaknya!

Nak join giveaway, tapi akhir-akhir ni memang totally malas and tak ada mood nak join! Walaupun saya memang memilih kalau join giveaway. Saya bukan tengok pada hadiahnya, tapi pada syaratnya. Kalau too much kena follow sana sini, rasa macam malas pulak nak join. Dengan internet yang serba lembap lately ni.. hmmm.. Owh ya! Minggu ni, banyak juga hadiah giveaway yang saya menang!! Alhamdulillah..
Saya menang from giveaway hazwanhairy.com, eymasu.blogspot. , fionaina.blogspot dan arunahakirah.blogspot .. Rezeki awal tahun ni! Alhamdulillah.

Jom join giveaway ni.. Sama-sama memeriahkan!
ITS MY STYLE GIVEAWAY BY AINA SOFIAH