M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







SIMPLE IS EASY
Friday, January 24, 2014 | 0 comment(s)

Hmmm... tengok pada tajuk di atas macam tak ada kena mengena je.. hahaha..

So? What happened to me this week.. Hmmm.. Memang busy tahap gila-gila.. Dalan masa seminggu ni memang sangat sibuk dengan hal-hal sekolah. Sampai tak sempat nak siapkan kerja sekolah. Tapi atas bantuan kawan2 yg kasi copy paste kerja, sonang kojo eden.. *hehehe*..

Selasa dan Rabu hari tu, my school jadi tuan rumah for Catur peringkat MSSD Gombak. Saya cuma jadi urus setia je. Alah, tolong2 cikgu susun papan catur tu, jadi perekod markah, check alatan.. huh~ Memang giler penat, tak tertanggung lelahnya. Ditambah pula dengan kerja sekolah yang, Ya Allah memang banyak sgt. Cuma dua hari tak masuk kelas, berdozen kerja rumah. Apa-apa pun saya enjoy yang kerja saya sbb ada rakan setugas yang gila happening dan sporting. Rindu pulak moment-moment tu..

Thats me. Yang pakai baju biru tu. Gambar dak laki tak sempat ambik lak. Jgn risau! Diorang pun hensem gak.  Haha

But the others day, adalah aktiviti sekolah yang lain. Sampai homework tuisyen pun tak sentuh. Dah lah berlambak. Tulah, tak nak buat masa sabtu ahad. Tuisyen hanya setiap hari Jumaat malam shj. Hahahaha


Ok! Done update new entry.. hehehe.. Skang ni nk g tengok tv..tata blogwalkers!!!