M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







DIARI ROSAK #1
Friday, January 31, 2014 | 0 comment(s)

Assalamualaikum...



Yup! Today saya nk pergi holidaying with my only beloved family... even kitorang jarang outing or holiday, my parent still spent their good time with us on weekend at home.. Both of them kerja, and we tiga beradik akan duduk kat rumah nenek and at night balik lah rumah sendiri.. Well, kekadang rasa jelez gak with some of my friends yang sometimes mak ayah dioranh ambil lepas waktu sekolah. Tapi nak heran apa, semua orang sama. Mereka ada coretan hidup masing2. Lagipun tak pernah sekali saya rasa dipinggirkan oleh mak ayah saya sebab mereka memang really sweet and caring. Tak pernah jemu telefon setiap hari lepas saya dan my only little brothet balik sekolah. I loved them damn much!!

Back to my story, memang dalam setahun boleh dikatakan sekurang-kurangnya once a year pergi holiday.

Whatever it is, semoga saya sekeluarga selamat pergi dan pulang, amin..
Hmmm.. Lately ni memang saya dah jarang update sebab busy ngan sekolah dan kerja rumah. Dah masuk form 4 banyak benda kena study sebab ada some new subject kan. Kenalah buat preparation ( betul ke eja ni? Hehehe) sikit. Kalau dulu bukan main semangat nak join giveaway, blogwalking. Tapi sekarang rasa macam malas lak..hahaha..
In Sya Allah, kalau ada masa yang lapang saya join banyak2 k.. Promotelah sikit kat sini.. Anyway, hope you guys have a great day ever. Take cara guys!! Muah~