M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Rindu Classmate 3ARIF 2013
Friday, December 27, 2013 | 0 comment(s)


Tahun 2013 dah nak tinggalkan kita semua..
Rindu kenangan masa di kelas 3ARIF.
Rindu dengan kawan-kawan saya yang senget dan nakal tu..

WILL MISS THEM

Rindu dengan nisa, dan mila yang banyak sangat membantu dalam pelajaran dan sanggup melayan kerenah saya yang jahat gileer ni.. /haha/. Rindu nak gaduh dengan mei yee then berbaik semula macam tak de pape berlaku. Rindu ngan husnina yang rajin messaging and chatting and skype ngan dia. Rindu gak nak gaduh-gaduh and perang mulut dengan ketua kelas, azri yang sememangnya mulut lazer./haha/.. 
Rindu gak dengan pika (nanti dia merajuk pulak tak mention. haha) yang kuat perasan dan merajuk tu.. Tapi dia cute tau! /hehe/ (seriously!!).. Rindu ngan ratu kpop kelas, aqhiedah. Selalu layan dia dengar citer kpop dia (walaupun saya tak minat.. tapi saya layan korea ok!).  Rindu nak borak-borak benda mengarut dengan rahimah and zafirah /haha/. Dan paling penting rindu dengan budak-budak kelas 3 Arif.. All of them!!

Banyak gileer benda yang gila-gila dan mengarut yang kitorang sekelas buat.. Dan cikgu-cikgu yang sporting yang sanggup layan perangai kitorang dalam kelas.. Terima kasih cikgu!

Mungkin next year kita tak sama kelas, or akan ada yang pindah..hmm.. sodihnyo~