M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Pemenang Top Referral {GA BUDAKCOMOT}
Monday, December 23, 2013 | 0 comment(s)

Sebelum tu, mohon para peserta check senarai peserta.. Sama ada link entry anda ada di situ atau terdouble atau tiada atau salah.. dan comment di entry itu..  Saya tahu, giveaway ni macam lambat je berjalan.. Tapi saya dah cuba yang terbaik.. 

Saya asyik kena pergi ke entry korang untuk tengok sama ada korang ikut syarat atau tak.. Ramai yang tak buat syarat cursor, dan saya pulak yang kena ingatkan.. Sampai banyak kali.. Saya tahu benda tu remeh, tapi itukan syarat2 sponsor, dan tanggungjawab saya sebagai penganjur untuk pastikan para peserta tulis benda tu.. Itupun ada yang masih tak tulis lagi!! Susah sangat ke.. haih!

Apa-apa pun,pastikan korang tulis benda tu sebelum 24/12..
Pengumuman pemenang dibuat pada 25/12 disebabkan masalah tertentu..
Para sponsor diminta bersedia!! Harap faham, ya! ;)

Terima kasih sebab sudi join Giveaway saya ni.. Terima kasih sebab beri sokongan kepada saya..

Ni dia pemenang top referral..

http://beautifully98.blogspot.com


TAHNIAH!!!
Tuntut secepat mungkin ya..
Awak boleh pilih satu hadiah di SINI
Dan terus  beri tahu di FANPAGE saya..
(Tekan gambar fb di sidebar)
Hanya beri maklumat ini kepada saya..

HADIAH YANG DIINGINI;
LINK PENYERTAAN;

nanti saya akan suruh awak contact sponsor..

Hadiah random, saya umum 25/12 ya sbb masalah tertentu..
Saya random secara manual. Maknanya dengan tangan! ^^__^^