M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Nak Buat apa eh?
Monday, December 2, 2013 | 1 comment(s)

Assalamualaikum..



Hurm.. hari khamis ni saya ada reunion darjah enam.. Hanya buat kat pizza hut je.. 
Orang yang handle semuanya, ialah saya lah!
In Sya Allah..

Cuma, saya nak tanya aktivit apa yang sesuai nak buat eh? 
Tempat tu public..
Kalau hanya makan-makan, macam tak meninggalkan kenangan, betul tak?
Bagilah idea sedikit..

Saya macam cadang untuk buat aktivi tukar2 hadiah, tapi ada orang tak nak pula sebab tak ada masa nak beli hadiah..
 hehe.. saya pun sama~

Kalau korang ada apa2 idea, silalah comment..
Bantuan anda amat diperlukan..
!TERIMA KASIH DAUN KELADI SAYANG!