M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Hey Awak!
Wednesday, November 6, 2013 | 4 comment(s)

Assalamualaikum..!! huh~


Dah lama kitew tak update status mengenai saya kan.. Asyik2 post pasal giveaway je.. Baru2 ni saya ada buat GA saya sendiri dan alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.. ;) InSyaAllah! Kalau saya rezeki lebih, saya buat lagi giveway kepada peserta yang tak menang tu!!

Sekarang ni saya teramat rindu giler nak lepak-lepak dengan kawan-kawan sekolah saya.. Sejak habis PMR ni dah jarang lepak dengan diorang sebab dah jarang datang sekolah kan.. Selalunya kalau time cuti, saya dengan kawan2 akan outing sama2.. Pergilah mana2, asalkan dapat spend time.. Kamikan buddyz.. eh?
haha

Aktiviti selepas PMR dekat sekolah pun best gak.. Ada aktiviti jahitan manik, sukan, kursus tentang agama macam kursus pengurusan jenazah, aktiviti gubahan, cipta barangan drpd bahan terpakai, lawatan dan banyak lagi..
Hari tu, saya ikut lawatan sekolah ke rumah orang-orang tua dekat Damansara Damai, Selangor.. Best juga.. Hanya ada 14 orang2 tua kat situ.. Tempat tu bukan tempat orang2 tua terbuang, hanya tempat aktiviti. Warga emas ni datang dan buat akviti di situ daripada duduk kat rumah.. Macam bersenam, memasak, menjahit dan ada ceramah.. Kesemua nenek-nenek dan atuk-atuk kat situ sihat-sihat belaka.. Cuma dah tak boleh nak jalan jauh sangat.. ;)

Banyak lagilah aktiviti yang ada di sekolah saya.. Haih! Rajin bebenorkan saya datang sekolah walaupun tak belajar.. hohoho.. Sebab ada aktiviti yang best, dan kawan2 ada yang datang.. So, join je lah, kan..
hurm.. Rasanya macam dah cakap terlalu banyak nih..


Kalau korang rajin, moh ler like fanpage saya.. Newbie!
Blog Budak Comot   Instagram