M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Apa jadahnya! Giveaway?
Tuesday, November 12, 2013 | 0 comment(s)

Assalamualaikum...


hurm.. berbalik kepada tittle, tertanya-tanya juga.. kenapa kan?!!.. haha.. Tak de apa-apa pun... Sajo teman buat gitu-gitu..

Sebenarnya, dalam perancangan nak buat giveaway lagi.. Hadiahnya masih mencari.. Tak tahulah! Ada tak yang sudi sponsor??.. hurm, nanti2lah saya fikir.. Yelah, blog tak femes gitu, tak ramai yang mau lawat.. kan!

Kalau nak buat giveaway, kena rajin promote kan! Hurm.. bukan apa, internet kat rumah ni suka sangat merajuk.. Kena pujuk sampai 2-3 hari, baru 'dia' happy.. Laju je macam LRT.. Tak sempat nak naik.. haha *eh, dah mengarut ni*

apa-apa hal, saya contact2 ler anda anda anda semua kalau ada yang nak sponsoring.. *ha?*

psst..psssttt.. Kalau rajin, tolong ler klik nuffnang saya di sekitar blog ya! Thanks guys.. Cayang korang! heeeee~

Labels: ,