M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







YEAH!!~ Finally.. PMR END
Wednesday, October 9, 2013 | 0 comment(s)

SAYA SEDANG MENCARI  SPONSOR! 

CONTACT SAYA (ADA DI SIDEBAR

*MAX 3 SYARAT*

!Lihat Senarai Hadiah TERKINI!



Alhamdulillah! Finallay.. PMR was END!! Woooop! 
Tepat jam 4.05 petang, 8 October 2013 telah tamatnya exam PMR saya! 
Tapi kepada pelajar yang ambil exam bahasa, diorang habis 9 October, hari ni!
Sepanjang exam PMR, banyak jugaklah kenangan manis, pahit, masam, masin dengan kawan2.
Walau dah habis, saya tetap berdoa supaya lembutlah hati pemeriksa tu kan!
Selama 2 tahun, 9 bulan ni saya belajar banyak perkara, dan sekarang masa untuk berehat kejap..Yeah!

Nantikan giveway yang saya akan launch nanti.. Sekarang tengah rehat2kan minda yang serabut!
Kalau nak sponsor apa2, cepat2 ya!