M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







*UPDATE -First Giveaway by IzaNi*
Thursday, October 24, 2013 | 0 comment(s)

Assalamualaikum.. 
UPDATE *24/10/2013

Hari ni sudah hari ke-10 GA saya dilangsungkan.. 
walaupun bilangan peserta tak berapa gempak, saya bersyukur at least ada org bagi sokongan..
Terima Kasih korang..

Tapi, ada jugak peserta yang tak ikut syarat.. 
Ada peserta yang tak follow sponsor kita..
Janganlah macam tu.. Tolonglah follow semua sponsor
Kalau korang  buat event macam ni, tapi tak ada sesiapa yang ikut syarat, apa yg korang rasa?
Sakit hati kan.. 

Saya harap kepada sesiapa yang masih tak ikut syarat, tolonglah berbuat demikian..
Nanti tak berkat pulak hadiah yang korang akan menang daripada sponsor tu..
Jangan pulak korang unfollow balik lepas tamat sahaja GA ni..
Nampak sangat korang busuk hati, kan..
Tolong ya! Ikut semua syarat yang diberikan.. Kalau banyak sangat, saya minta maaf!
Dan kepada para peserta yang terbagi link blog saya sendiri,
janganlah malu beri link blog awk yang betul.. Kalau boleh secepat mungkin


Kepada yang masih tak join lagi.. tekan SINI
Tengok senarai peserta.. SINI
In Sya Allah, sabtu atau ahad ni saya akan postkan siapa yang sdg menjadi top referral..