M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







*UPDATE - First Giveaway by IzaNi-*
Saturday, October 26, 2013 | 0 comment(s)

Assalamualaikum.... Halu! Halu!
Awak! Ya, awak yang tengah baca status ni.. Terima Kasih sudi luangkan masa untuk menengok..
Mesti awak pun ada masa nak join giveaway saya juga kan.
Saya tak paksa pung! TEKAN SINI 

Kepada yang dah join tu.. TENKIU sangat!!
Kepada para peserta, Tolong! Tolong ikut kesemua syarat-syaratnya yang ada tu, kay..
Banyak sangat? hurm.. Saya rasa taklah terlalu banyak pun,kan.. 

Terima kasihlah kepada para peserta yang memberitahu saya kalau ada yang tersalah link, 
yang tak boleh follow, tak boleh tekan.. Korang memang jujur.. 

Apa-apa pun, hari ini merupakan hari yang ke-12 sejak giveaway saya dilancarkan.. 
Nak tahu juga siapa yang tengah top referral sekarang ni,kan.. 
Meh sini, jenguk ni..



HA! Nampak tak di situ? 
Kepada sesiapa yang linknya tak ada di situ, janganlah berduka lara.
Awak masih ada masa lagi.. 
Banyak-banyakkanlah promote,ya kalau nak menang top referral..
Pemenang top referral boleh pilih mana satu hadiah yang korang suka..
OK?!!!


Dah lihat senarai peserta? SINI

Cepat-cepat, GA tinggal 3 hari jer lagi!
Kepada yang belum join lagi tu, TEKANG SINI


TARIKH TAMAT ; 29 OKTOBER 2013 *TEPAT JAM 10 MALAM*