M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







PERHATIAN PESERTA GA by IzaNi !!!
Tuesday, October 29, 2013 | 0 comment(s)

Perhatian! Perhatian! pon..pon!!
hehe..

Kepada para peserta, hari ni merupakan hari yang terakhir!
Jangan lupa untuk check link korang di senarai peserta
Kalau ada link yang salah, atau linknya tak ada, bg tahu cpt2..
Nanti korang yang rugi.. 

Ada juga peserta yang tak beri link mereka, tapi beri link blog saya..
Tolong check ya!
Banyak jugak ragam korang kan.. haha

Selepas tamat giveaway, saya akan umumkan pemenang top referral
Selepas pemenang tuntu hadiah, saya akan umumkan pemenang-pemenang yang dipilih secara random
Saya rasa akan buat random secara manual.. 


Kepada yang belum join lagi.. Tekan gambar dibawah!