M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







TUTORIAL ; Clear Cookies and Cache
Sunday, September 15, 2013 | 0 comment(s)

Assalamualaikum.. Hari ini nak bagi tau macam mana nak clear cookies and cache.. Apa kebendanya tu? hehe.. Tuto ni khas untuk iklan-iklan yang apabila di'klik', earning akan naik.. Macam guna iklan churp-churp atau nuffnang.. Iklan tu cuma boleh sekali klik dalam masa 24 jam.. Kalau korang join GA, korang dah klik link yang sama, earning tak akan naik.. So, thats why kena clear kan cookies and cache tu.. FAHAM??

First pergi setting > history> dan klik clear browsing data



Wai for a minute..

Begitulah ceritanya.. END
Ssekarang bolehlah korang tekan SINI SINI dan SINI