M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







!PMR COMING!
Friday, October 4, 2013 | 3 comment(s)

SAYA SEDANG MENCARI  SPONSOR! 

CONTACT SAYA (ADA DI SIDEBAR

*MAX 3 SYARAT*

!Lihat Senarai Hadiah TERKINI!




Dup dap! dup dap! dup dap! Tinggal ESOK jer lagi nak PMR.. In Sha Allah and Alhamdulillah saya dah bersedia dari segi mental dan fizikal. Macam tak sangka jer sekarang ni dah nak dekat hujung tahun. Kekadang rasa macam masa memang laju sangat lalu sampai tak sempat tak menoleh kebelakang. PMR this year memang dah tersangat ready, tapi still ada rasa takut dan nervous. Risau juga nanti masa dalam dewan peperiksaan tetiba blank sebab terlalu nervous.. haha! Harap2 tak adalah jadi sampai macam tu. AMIN~

Sebenarnya tak ada apa sangat yang nak dirisaukan. PMR ni cuma exam yang biasa kita buat selama ni, cuma yelah.. Risau sebab ini merupakan penentu kita dalam form 4 nanti untuk pilih bidang yang kita nak.. Kalau kita dapat bad result pada exam biasa. kita masih ada masa nak berusaha. Tapi PMR ni lah hanya SEKALI seumur hidup dan penentu masa depan kita. Pray for my best!

Whatever it is, doakan saya supaya tenang dalam dewan peperiksaan nanti. Doakan saya supaya  ingat apa yang saya hafalkan,apa yang saya baca. Dan semoga Allah meredhai segala usaha yang saya lakukan selama ini. AMIN YA RABBAL ALAMIN~
Thanks you alll!!!
LOVE XOXO : Nur Izzati (hehe)