M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







!!Haaappyy Birthday!!.
Saturday, August 31, 2013 | 0 comment(s)




Assalamualaikum!! Halo! Halo! Hehe~ Drpd tajuk tu pun korang dah tau kan.. Yup! Rabu hari tu, 28/8 merupakan my befday!.. Bukan nak poyo kat sini biar kasi satu dunia tahu, cuma nak kongsikan my first hadiah from my friend.. Selama ni tak pernah-pernah dapat pun.. This year is new for me.. My mum belanja makan pizza and my dad hadiahkan headphone..

Di bawah ni gambar hadiah yang saya dapat.. These are from my Beloved Forever Best Friend.. Shamila and Mei Yee.. Nisa' mungkin tak ada hadiah kot... Tapi tak pe, asalkan kawan2 saya wish befday pun, saya dah bersyukur.. at least diorang ingat befday kita, kan!!

FROM; (kiri) Mei Yee, and Shamila (kanan)



-Gambar Mei Yee seriously comel-

hik hik.. eh`eh`.. Jom join Giveway ni.. Banyak hadiah yang awesome! SINI
cer gi sini, sini lak..