M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Exam Trial bermula
Tuesday, July 30, 2013 | 1 comment(s)

    Assalamualaikum...
17 Ramadhan bersamaan 26 Julai


Tak tahu nak update apa hari ini. Kita borak-borak jerlah.. 

24 Julai hari tu bermulanya kehidupan nerd saya. Kenapa? hehe.. Hari itu hari bermulanya exam Trial. Memang rasa berdebar-debar. Tapi hari berikutnya dah rasa kurang sikit. Sekarang ni exam BM dan BI dah lepas. Sekarang ni nervous nak ambil exam sejarah dan KHB. Especially sejarahlah. Saya memang lemah sejarah sikit. Matapelajaran yang lain ok je.

Lepas habis je trial, terus je raya. So, maybe tak akan ada banyak kerja sekolah.Saya bukan tak suka kerja sekolah, tapi kalau dah berbakul-bakul memang kadang-kadang membebankan. Tapi setakat ini secara jujurnya saya cakap, saya tak pernah kena denda sebab tak siap kerja. yelah, apa gunanya ada kawan kan. hehe.. *senyum jahat*. Cuma pernah kena marah sebab tak bawak buku je.. =) Dendanya, kebiasaan kena cubit. auch! Cikgu geo sayalah yang paling menyengat sekali. Dan untuk trial ni, kalau kitorang tak dapat A untuk geo, kenalah habiskan masa-masa raya dengan buku. Kena salin semua soalan tahun-tahun lepas(2005-2012). Habislah den!



Tapi saya tak lah rasa panik atau risau.Kalau kita yakin kita boleh, In shaa Allah. Tapi kalau selalu berharap tapi tak nak berusaha, memang tak akan jadi apa-apa.

Selamat menjawab kepada pelajar2 bakal PMR. Semoga korang semua dipermudahkan untuk menjawab exam dan berjaya di dunia dan akhirat kelak. Wish my luck too. AMIN