M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Dah Nak Dekat DAH!!
Thursday, July 11, 2013 | 0 comment(s)

Assalamualaikum!


err~ Exam Trial dah nak dekat.. Mostly 2 weeks lagi.. tak tahulah apa yang saya rasakan sekarang.. Tapi yang pasti, saya dah bersedia untuk exam tuh.. Tapi yelah, minggu depan ada exam smart, pastu terus trial.. memang pecah otak lah macam ni..

Kadang2 rasa boring pulak ada exam hampir SETIAP bulan.. macam darjah enam pulak.. sekolah rendah dulu, every month ada exam.. sebanyak sepuluh exam setahun tak termasuk UPSR.. And sejarah berulang kembali.. haha.. memanglah exam tuh bagus tuk kita sentiasa baca buku.. nak-nak lagi, time puasa nih.. lagi banyak keberkatannya.. tapi, tulah.. tak tahu nak cakap apa!

Kadang-kadang rasa stress jugaklah asyik baca buku.. nak-nak orang macam saya nih yang 'Geng Baca Buku Last Minit'  ...hahaha.. (itulah bahasa remaja,hihi) .. Memanglah apa yang kita baca still 'fresh' bila baca last minit.. tapi kelam kabut and kekadang rasa macam susah.. tapi saya tengah berusaha nak ubah gaya pembacaan saya.. entahlah, rasa susah sangat..

Masa exam Pertengahan tuh, result saya dikira yang baiklah bagi saya setakat ni walaupun tak semua yang A.. apa-apapun saya bersyukur dan alhamdulillah..at least saya cuba, kan! mak saya pun dah tak banyak sangat komen tentang result saya.. hehe..

If you can't make it good, at least make it look good
                                                           -Bill Gates