M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







!! Dah datang !!
Friday, July 19, 2013 | 3 comment(s)

Assalamualaikum!!




Minggu depan trial PMR!! wow! cepatnya~ hari ni 19/7/2013 baru jer lepas habis exam smart mutiara!! dan MINGGU DEPAN exam trial.. ehem..ehem.. memang akan mereng otak saya.. dahlah sejak exam smart nih, hari2 jd burung hantu.. dan minggu depan??!!..

hmm.. untuk itu, hari ni dan esok, CuTiLaH apa lagi kan.. nak rehat2 kejap! Then lepas tu baru akan mula berperang dengan buku.. nak buat macam manakan,dah tanggungjawab kita sebagai pelajar MITHALI.. *tangan di bahu, mata ke atas*... hahaha. macam mana nak jadi pelajar mithali kalau selalu belajar last minute, kaaaaan!!~ ... especially geografi, memang kena goreng buku tu sekali sebab cikgu Geo kesayangan saya kata kalau trial nanti tak dapat A, kenalah salin semua soalan soalan tahun-tahun lepas(2005-2012).. MaUt MeNaNtI tu weyh!! :( haha.. kenalah jadi budak nerd nanti.. kalau tak tercapai apa yang cikgu Geo nak kan.. hurm, tak rayalah kita.. Cikgu tak pe lah, tak beraya...(Cikgu Geo saya orang cina..tapi dia baik tau and gila-gila sporting..hehe)

Sekarang nih pun dah jarang nak update blog, hanya join Giveaway jer lah..lagipun rasa macam teraaaaaaaaaaaaaaaaamat busy lately ni.. nasib baiklah time ramadhan ni tuisyen pada hari Ahad.. Selalunya hari Jumaat malam , tapi time ramadhan tukar schedule sikit.. dan kerja tuisyen tak banyak sangat.. Bolehlah tenangkan diri sikit... kerja sekolah pun dah tak banyak dan tak membebankan.. bukan saya tak suka kerja sekolah, tapi kalau ia terlalu banyak, kadang-kadang menyusahkan.. ye dak??!!

lepas jer habis trial nanti terus RAYA!! yeah!  Alhamdulllah.. hari ni dah jadi hari ke 10 Ramadhan.. berjaya juga kita berpuasa dan alhamdulillah kita masih diberi peluang untuk taat kepada-Nya..
Anyway, belum terlambat lagi kan  nak wish ' Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ' .. Semoga korang puasa penuh tau tahun ni.. takmo ponteng-ponteng puasa.. Ingat, puasa tak menghalang kita daripada melakukan aktiviti seharian..JaNgAn TiDuR jEr~ =)


  • owh, ya jangan lupa join GA ni..