M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Menunggu Hari Yang Mendebarkan
Sunday, June 23, 2013 | 0 comment(s)

 Assalamualaikum!!

Apa khabar anaks-anaks semua..!! hehe.. Dah lama kan tak update.. Sibuk GILEEERR ngan exam smart, homeworkss and kerja kursus.. memang boom ke babooomm otak ni.. ha! sekarang ni baru jer habis exam smart.. otak masih jammed lagi.. hehe.. dijangka kan lagi 3 minggu, means minggu pertama puasa ada lagi exam smart YANG TERAKHIR.... huh!

hurm..saya cadang nak buat giveaway, tapi tengoklah dulu.. tak confirm lagi..

Bulan depan dah exam percubaan. so now hanya perlu ready jer.. rasa macam kejap jer nak PMR.. rasa kejap jer bulan 10 MEMANGGIL.. tapi kan,bila tak ada exam besar macam ni, rasa lambat.. bila ada exam besarlah rasa macam semalam baru bulan Januari.. kan! korang pun rasa yang sama kan..

hurm.. itu tandanya kita banyak sia2kan masa belajar kita..perasan tak, bila kita melalukan kebaikan rasa dunia ni lambat berlalu, tapi bila kita leka kejap jer masa berlalu... tapi walau apa pun, kita kena redha dan bersedia untuk hari2 mendatang..

berbalik cerita PMR tadi, saya dah bersedia untuk itu..yelah, walau apapun yang kita buat, sejauh mana kita lari, selama mana kita mengelak, hari yang mendebarkan tu tetap akan datang juga kan  (cewah! ahaks!) .. cuma yang saya risau ialah pelajaran BI.. susah sangat nak skor A.. walau dah 9 tahun belajar BI, still dapat C.. tapi saya tak kecewa atau menyalahkan sapa-sapa atau apa-apa.. cuma kita jer yang tak nak berusaha.. saya mengaku, saya memang sering rasa mengantuk bila belajar BI.. (belajar kat rumah, bukan kat sekolah.. memang kena bantailah kalo kat sekolah) .. anyway, doakan saya supaya dipermudahkan segalanya untuk saya menjawab exam nanti ya! AMIN..

Hanya Allah dapat membalas doa anda semua!

FAILING TO PLAN IS PLANNING TO FAIL