M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Jalan-Jalan_ Exam
Wednesday, May 1, 2013 | 0 comment(s)


Assalamualaikum...

Hari ni hari Pekerja, so my mum and dad bawklah pergi jalan2 ke Sogo.. Sebenarnya hanya nk pergi makan kat Shah Alam.. alang2 nk dah keluar pergilah sekali ke sogo.. hmmm...Mentang2lah hari ni merupakan hari pekerja, ingatkan tak lah ramai sangat orang.. but, Sogo memang sentiasa sibuk bila time cuti, tak kiralah cuti apa pun..

Tak banyak sangat dapat beli.. My mum memang kaki shopping, so tak larat nak ikut dia beli barang2 sendiri.. Beli apa yang perlu jerlah.. lagipun, memang ramai gileeeer orang.. nak berhimpit-himpit? huh~ kurus I nanti.. hehehe...

Next week turn form 3 exam mid year.. 8/5.. hmmmm.. dah ready ke belum? rasanya dah ready, tapi dah baca buku ke?.. hehe.. baru jer sentuh f3.. itupun masih ingat sebab exam smart baru jer 2 minggu berlalu.. takkan cepat sangat lupa, kan... cuma, f1 and f2 jer belum sepenuhnya disentuh.. hehe.. saya tak lah terlalu risau about exam, tapi kalau paper tu susah.. memang saya tak sanggup nk tengok keputusannya nnti.. Lebih2 lagi, Math.. memang ia subject favourite saya,tapi tak semestinya saya pandai!.. kadang2 pun blur.. hmmmmmm..... Bertawakal jerlah..

Apa2 pun,wish my best in this exam tau! Saya berharap, dptlah straight A's in PMR.. Saya pun sentiasa mendoakan supaya dak2 3 Arif dapat straight A's semuanyeeee~.. hehehe.. dapatlah kita bersama-sama lagi next year.. Insya-Allah...  Saya nk ambil bidang sains tulen for SPM.. kenalah dapatkan result cemerlang... kan.kan.kan..
hohohohoho..~!!

Shut up~ Serahkan duit anda!