M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Finally...~
Monday, May 20, 2013 | 4 comment(s)

Assalamualaikum!





jyeh~ finally, exam dah HABIS!!! bolehlah rest my mind sikit.. yeah~ hehehe...
memang betul.. bila time exam jer, mesti suka sangat baca buku last minute.. inilah padahnya, stress.. memang meletup otak ni baca buku banyak2.. apatah lagi kalau paper sejarah and science... parah-parah...

saya dah belajar daripada semua kekalutan ni.. jangan baca buku last minute.. bahananya kita yang rugi.. hari jumaat tu baru dapat result sejarah.. teruk betul result saya.. kenapalah saya tak baca buku awal2.. haish! baru nak menyesal sekarang.. hehehe..

Tak mengapalah, baru sejarah.. bak kata cikgu math saya
 'perkara yang dah lepas, lepas lah'.. 
yelah cikgu, SAYA FAHAM *tabik hormat*.. hihi..


Anyway, next week mula cuti.. saya rancang nak pergi jalan2 kat OU ngan kawan2.. dah lama tak keluar bersama ngan kawan2.. last time pun tahun lepas.. itupun dah lama...klah, nanti saya update lagi tentang pergi OU tu kay!! tata titi tutu..

Jom join '1st Giveaway Lome by Farah'.. Hadiah menarik ditawarkan...