M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Bercuti~ JyEah~!!!
Thursday, May 30, 2013 | 2 comment(s)

Assalamualaikum..!!!

My Loving Brother

How your day?!!.. haha.. Time cuti nilah kena baca banyak buku especially english.. argh! my teachers always said
'english is easy'
what?!!.. memanglah senang, bagi teacher.. hmm.. anyway, time cuti ni saya kena baca buku yelah sebab exam percubaan tinggal 2 month shj.. so, kena prepare from now!.. to all the candidates, jangan baca buku last minute tau!! nnti menyesal.. saya dah kena.. and now, saya dah insaf..hahaa! ok..ok..

Time cuti ni apa plan saya?.. hurm.. mcm yg saya tulis di entry lepas.. saya nak g OU ngan kengkawan kan.. ok, itu esok! Yang lain..hurmm. ini dia ;

  • First week holiday,siapkan SEMUA homework.. (alah, sikit jer)
  • Second week, tidurlah.. pe lagi! and rest
  • Ganti habis semua puasa yang belum digantikan
  • Buat revision 
  • Jangan banyak tngok tv dan online (saya memang dah jarang tgk tv, banyak men'online je.. hihi)
  • Jangan banyak berangan (erk?!!)

hehehe.. anyway, tak kisahlah apa yang dirancangkan dan apa yang korang rancangkan for this holiday, hope korang manfaatkan cuti ni.. Jangan over excited lak.. eleh, cuti 2 minggu jer, bukan 2 tahun.. kan!

Sekarang ni pun banyak blog berlumba-lumba nak buat giveaway, hehe.. first time join benda2 macam tu.. Even blog ni dah 3 tahun dah.. tapi still tak tau ada benda tu.. Sebelum ni malas sikit nak edit and lawat blog sebab tak der geng yg support!.. And now, I'm try to be social.. Sebab dah ada geng.. hehe.. 
Hurm.. dahlah, penat menaip.. saya tengah diselebungi oleh selimut sambil menaip..haha.. sekarang  nak masuk tidur! Bye, Bye,Blogger~ Good Night!! :p