M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







EntahLah~
Friday, April 12, 2013 | 0 comment(s)

Halo! Halo!

Yeah~ Exam smart dah abis.. Bolehlah rest kejap.. memang sangat stress and pening sepanjang 3 minggu ni.. Dengan kerja kursus, exam dan homework.. Memang tak pernah habis.. Inilah pengorbanan besar untuk budak yang bakal exam bosar, kan~

huwa~! sob..sob
Sedih~ Tapi tak habis lagi.. Hujung bulan ni, or awal bulan depan ada exam pertengahan lak.. Aduyai, susah tul duduk kelas depang ni.. tak pernah rehat.. lagi2 dengan nak kejar syllabus lagi.. memang kena always ready mental and fizikal.. emosi pun kena jaga.. takut akan ada tekanan berlebihan..
Kenalah sentiasa solat.. banyk berzikir.. Ingat Allah
 Udah ler tu.. cakap banyak2 pun tak guna.. hehe.. Just nak luahkan perasaan jer..
TENGAH STRESS..~




Anyway, tomorrow is my big day..Hari Anugerah! yeah~ tapi ayah tak datang.. mak pulak nnti dtg lambat.. entah sempat ke tak ibu tengok saya ambil hadiah.. abah pulak, dah dua kali tak dtg hari anugerah.. yelah, cikgu katakan.. kebetulan hari anugerah sekolah abah, sama lak hari ngan event sekolah saya.. Kadang2 terasa sedih pulak.. hihi.. 

Yelah, masa elementary school abah selalu dtg hari anugerah.. But, bila dh masuk secondary, dah jarang..
oke.. tak mo sedih2.. muahahahaahaha!

alolo. cutenyeeer~