M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Being Tired
Sunday, April 28, 2013 | 0 comment(s)

Assalamualaikum..

           Have been soooooooo long tak update blog.. Blog baru jer di naik taraf..
You know what? Finally satu beban dah lepas... Yeah~ Kerja kursus sej dah siap draft kpd cikgu.. Alhamdulilah.. From now, bolehlah rehat2 sikit sebelum exam mid year.. Yelah, hampir dekat sebulan tidur tengah2 malam semata2 nak buat kerja kursus..

Lately ni, rasa banyak sangat kerja, stress dan kadang2 tidur sampai kul 1 pagi.. Dahlah sekolah jauh drpd rumah.. balik sekolah duduk rumah nenek.. malam baru balik rumah.. so kalau nak buat kerja rumah tu, kena tunggu malamlah.. kerja2 yang berlambak-lambak tu..

Nw tinggal kerja kursus geo jer yg masih berjalan.. Tapi nasib baiklah kerja kursus geo tak banyak sangat kerja.. cikgu tak bagi sekaligus utk siapkan benda alah tu.. Lately ni, rasa banyak sangat kerja, stress dan kadang2 tidur sampai kul 1 pagi.. Dahlah sekolah jauh drpd rumah.. balik sekolah duduk rumah nenek.. malam baru balik rumah..

Sekarang masanya nak prepare for exam mid.. Harap2 result kali ni memuaskan.. exam smart hari tu tak berapa nak smart sangatttt...~ Kena rajin2 skit.. Start form now! For PMR~ but, belajar2 juga.. main2 juga..
Janganlah terlalu stress.. Kadang2 kenalah ambil angin sikit~
 hehe.. sometimes, don't be too serious.. Memanglah, kena belajar untuk berjaya.. tapi janganlah terlalu sangat.. kenalah hirup udara segar sikit.. macam kereta, kalau kita guna kereta tanpa berhenti.. lama2 rosak kan sebab terlalu panas..
ok! k,lah~ au revoir!!