M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Sayang Cikgu~
Wednesday, February 13, 2013 | 0 comment(s)

Assalamualaikum..
        Apa khabaq anda semua.. lama bebenor tak bebel nih~.. haha, tak lah lama sangat.. La ni kita ckp bahasa utara sat na.. Kalau taq betui tu, persetankan saja na...

 Sekarang ni nak habaq ler tentang cuti raya cina ni.. Kebanyakkan sekolah cuti sampai hari rabu.. Tapi sekolah saya, seminggu.. tu yang best tu.. tapi, sebagai pelajar, confirm ler ada h/m.. kalau sikit tak pa ler.. Tapi, huih~ Satu baldi penuhnyer!.. Almaklumlah this year kan PMR, kerja pun kenalah banyak.. Tapi perlu ka banyaq sangaattt~ Bak kata teacher Math saya, "Cikgu bagi kerja banyak2 sebab cikgu sayang kamu". Kami pun saaaaaaayang cikgu juga!! Apa2 pun, cikgu memang terbaik~ Sebab kasi kami semua ni menangis sambil buat h/m.. haha.. *lol*

Yang paling tak tahan yer, apa lagi.. kerja sekolah math ler.. Saya bukannye tak tahu nak buat cuma tak paham macam mana nak buat.. *erk~ apa saya tulis ni*.. Ada sesiapa yang boleh ajaqkan math? Moh le ajarkan saya.. Anyway, tak lah teruk sangat nak belajaq math form 3.. Cuma susah sikit jer... Teruk and susah lain ye maksudnya..



Apa2pun belajaq tetap study.. *what?!!*.. Jangan lupa berusaha untuk belajar.. Biar susah dan tak berjaya asalkan kita dah berusaha untuk jadikannya senang dan belajar.. Daripada tak belajar langsung.. kan?!!.. Renung-renungkan dan selamat beramal~








Teruskan usaha untuk capai matlamat dan cita-cita korang!!