M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







Intro 2013
Friday, January 4, 2013 | 0 comment(s)

 Assalamualaikum..

Hye!! apa khabar semuanyeee~.. dah lama tak sentuh blog ni.. juz tengok2 macam tu je.. yelah, dah start belajar.. mana sempat nak bukak internet.. memandangkan esok cuti, bolehlah bukak kejap.. Bila mula sekolah jer, banyak sangat kerja rumah.. First day sekolah pun dah dapat kerja rumah.. Rasa nak menangis menyiapkan semuanya..
TENSION NYEEEEE!!!!




Walau apa pun belajar tetap belajar... Yelah, nak capai cita2 kenalah berkorban sikit kan!!??...
Ingat jangan malas belajar.. bak kata orang puteh.. alah, mat saleh tu.. 'The future is not something we ENTER. The future is something we CREATE'..  Saya harap awak-awak semua paham maksud tu.. Kalau tak faham jugak, tanyalah sapa2 yang faham.. hihi~ okay!??

 


Orang yang duduk di sebelah saya, masih sama.. Niesa, my bff!!.. Tapi, cikgu kelas ckp kedudukan tmpt duduk akan berubah kalau kita bising.. So, tengah cuba  buat bising biar dpt tukar tmpt duduk...haha.. gurau jerk~ Niesa, jgn amik hati tau!!Yelah dpt org yang sama jer.. yang duduk dpn pun org yang sama.. Cuma org belakang tak ler sama.. Mcm mana nak sama, orgnye tsk der.. saya duduk belakang sekali.. Kena buli oleh Shamila n Mei Yee.. terpaksa duduk belakang.. hihihi~ BFF tu..Klah, dah melalut sampai afrika.. Apa-apa pun, merekalah kawan2 saya dunia akhirat..!! I LOVE U GUYS..
   


#Teringat zaman2 sekolah rendah dulu.. Scene masa form2 tahun lepas masih terbayang-bayang dalam mata.. Miss sangat memori tu.. : (  Ia sangat berharga!