M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







HAPPY NEWS
Monday, December 10, 2012 | 1 comment(s)

Assalamualaikum!!

         Today saya dapat a great news... kwn saya baru jer bg tau yang keputusan kedudukn kelas for next year dah keluar.. sy dpt top 10, dan beliau dpt top 30 tp dia dpt masuk kelas dpn.. so maybe saya pun masuk class yang sama dengan dia, kot?!!.. saya tak tau lg sebab tak ada masa nak pergi sekolah... maybe dekat hujung tahun saya pergi beli buku kat sekolah sekali tgk lah resultnya..

 Next year merupakan tahun penting untuk saya.. Next year is my turn for PMR.. rasanya macam baru semalam ambil UPSR.. tup! tup! dah PMR??!! terasa cepat bumi berputar.. tapi, saya dah bersedia untuk PMR tu.. apa yg terjadi, redha jer lah.. masa tidak boleh diundur.. okay!?? Doakanlah kejayaan saya nanti.. Wish my luck tau!! haha.. tak sabar nak tunggu sekolah bermula....
Terasa rindu ngan kawan2, nak buli diorang, nak gaduh ngan diorang lagi..huhu :)
Dan yang paling dirindui ialah my bff, Nisa & Shamila & Mei Yee..Tak sabar, tak sabar, tak sabar...hehe

_____________________________________________

pssstttt!! psssstttt!!! Nak cakap sikit, akhirnya saya dapat juga tgk Istanbul Aku Datang.. gembiranya hati!! serius, Lisa memang teraaaaaaaaamat comel dalam filem ni.. terasa macam nak tgk jer lg.. mula2 tgk , rasa berdebar-debar sangat!! haha.. entahlah~

Kesimpulannya cerita ni memang best, cuma perlu ke babak peluk2 tu??!!.. dan endingnya, ramai kata tak best..tapi sy setuju ngan ending cerita ni.. banyak pengjaran ada di situ.. Tomok hensem cangat!!! hehe