M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







YeAh!!~
Thursday, December 20, 2012 | 0 comment(s)

Assalamualaikum...

First, nak ckp tahniah kpd budak PMR yang ambil result pada  hari tu... Yang tak berjaya, janganlah bersedih.. Perjuangan anda masih panjang lagi.. try the best untuk SPM nnti, kay!! Mana yang berjaya tu, baguslah.. bersyukur kpd ilahi kerana dpt keputusan yang diharapkan...

Sebelum awak-awak semua scroll ke bawah, apa kata layan lagu ni.. pause lagu yg ada kat atas tu.. dengar  lagu ni sambil baca status di bawah.. Cinta Abadi(ost Cinta Bersemi Di Putih Abu2)


First time dengar lagu ni kat blog Nik Daleela.. hehe..ingatkan lagu apalah kan.. lagu lama2 dulu ker.. anyway, thankss to her b'cause give inspiration untuk cari lagu yang best didengari..hehe

CAK!!




Sekarang ni nk cakap yang kita baru jer balik dprd sekolah untuk beli buku for next year.. Pada entry lepas saya ada cakap pasal kedudukan kelas kan.. hari ni nak bagi tau.. saya dapat kelas yang sama dgn BFF tersayang.. wow! tak sangka.. rupa2nya, kedudukan kelas for next year tak ada beza.. tak ada sesiapa yang turun, dan tak ada sesiapa yang naik.. Alhamdulillah!!

Now new topics.. Semalam baru dpt new book dprd ibu tercinta... alah, buku english.. tapi buku tu best..korang pernah baca tak? Diary of a Wimpy Kid.. Dpt yang warna biru dan biru cair tu.. Warna merah tu dah lama ada... Ketiga-tiga buku  tu pernah di filemkan..


Baru ada tiga.. nanti ibu nak beli lagi.. overall buku ni ada lapan buah.. penulis Jeff Kinney.. buku Wimpy Kid sangat membina untuk kita belajar bahasa english.. bahasa dalam buku ni sesuai untuk pelajar yang baru nk berlajar bahasa kedua terpenting ni.. sangat santai dan ceritanya best.. Bagus untuk orang macam SAYA!!hehe.. english kita tak lah bagus sangat.. sbb tu lah kena denda baca buku ni.. biar tau speaking sikit.. hurm...

Sudahlah, itu aje.. banyak sangat topik yang 'dibincangkan' hari ni.. haha..  Rasa mengantuk pula..

Kelip..Kelip..Kelip..Kelip.. Mata!!
TATA!! @_@