M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAD YANG Oohhh.. Seeemmm!!
Friday, November 16, 2012 | 0 comment(s)

Assalamualaikum..

baru skrg mood baik nk update blog.. blog ni baru jer lps dinaik taraf @ dibaik pulih.. hihi~ nk cantikkan blog kan.. ptg semalam baru jer balik dr Cameron Highland.. percutian ngan family selama 3 hari adalah perkara plg bahagia di dunia.. dunia sy.. hihi...

sampai jer di Cameron, pergi minum teh kat Cameron Valley..
setibanya di Cameron


pemandangan kat sini mmg cantik... yelah, berlatar belakangkan ladang teh yg ditanam secara berteres..

PERHATIAN!! ini bukan lukisan..             
Ladang Teh

Pemandangan di Cameron Valley.. Ladang Teh


dan slps itu , terus ke hotel..  esknya, bnyklah tempat yg sy pergi.. seperti Ladang Mardi.. situ diorang tanam pokok, buah n bunga.. 

hurm... Bunga apakah ini?

Bunga Matahari semuanya bosar-bosar belako


Kesian kura-kura tu.. Termonong di situ..

My dad and my sister

juga pergi ke kedai kaktus dan bnyk lagi.. bnyk sgttt....
itu jer gmbr-gmbr  yg sy nk kongsikan.. Banyak lagi sebenarnya.. Memang best bercuti kat sana.. waktu sy pergi tu mmg tak ramai orang.. jd tak lah tension sangat... 

semua gambar di Cameron Highland