M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







CEPATNYA BERLALU
Thursday, November 1, 2012 | 0 comment(s)

Assalamualikum..

Dah lama tak membebel kat sini... sebok ngan exam end year.. rasanya mcm cepat jer 2012  ni nk habis.. pejam celik, dah masuk 2013.. itulah, hidup kita ni mmg singkat.. sbb itu rasa cpt, semakin cepat hari tu berlalu, semakin dekatlah kita untuk berjumpa kekasih abadi kita, Allah!! bnyk dosa kita pada Allah.. jd, cpt2lah bertaubat selagi masih ada waktu..

Bercakap pasal tahun 2013 ni, haaa! tahun tu saya PMR.. wah, cptnya rasa.. tp yg menyedihkan, thn itu adalah thn terakhir PMR.. means skrg ni, kami semua, bdk2 form 3 2013, adalah calon terakhir PMR.. so pathetic..  hmm... tak kesah lah.. yg penting belajar.. jd kpd anda2 semua, doa2kanlah kami semua berjaya!
Yeah!



hmmm..hmm.. ok2.. lps exam, apa aktivit yg seterusnya?.. entahlah..usually duduk rumah, tgk tv, bukak fb twitter blog yt,tutup, baring jap, bukak balik, makan, tgk tv, tidur + solat, bukak mata, dah pagi!!
so bored right!





hmm... kalau nk gi bercuti, rasanya dpt twice a year! al maklumlah, parents busy to find a good future for anak2..
and I not to rich like other person..






anyway, saya enjoy dgn kehidupan ni.. tak adalah teruk sgt..
 last word from me.. Happy Holiday to You!!