M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







SOALAN SEJARAH YANG... ENTAHLAH!
Friday, September 7, 2012 | 0 comment(s)

Semalam pertandingan kuiz sejarah sekolah.. Semalam saya terpilih untuk masuk ke pertandingan tu.. arg!! Cikgu pun bukan nak bagi tau yg semalam merupakan harinya.. dah lah tak research tajuk yang cikgu bagi untuk pertandinga itu.. Tiba2 jer pertandingan.. Tension gileeer time jwb tu.. Fortunately soalan tu, objektif.. Kalau subjektif atau lisan, mau terkencing jwbnya... pertandingan ni hanya untuk kelab dan persatuan..

     soalannya tak susah, tak senang.. tapi, not bad.. mcm2 soalan ada, tentang form1, form 2, form 3 and hal ehwal dunia.. Example? hmm.. contohnya, hal dunia... siapakah bapa pembangunan negara, siapakah gebenor bank malaysia, siapakah perdana menteri paling lama di malaysia, soalan form1 till form 3.. ada yg tau dan ada yg tak. tapi tak kisahlah.. Redha jerlah.. asalakn kita dah berusaha untuk mewakili kelab atau persatuan masing2.. huh~ memang challenging  betul.. hari yang ditempuh dengan penuh debaran di hati, telah pun berlalu.. ceeewah! bersastera kat sini pula.. hik..hik..