M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







OUTING SAMBIL STUDY
Sunday, September 9, 2012 | 0 comment(s)

Assalamualaikum..
           Hari ni pergi outing ngan kwn2 smbil belajar kat Mc'D BRP... bukan main! kitorang study for the final exam.. mestilah prepare awal2... tak naklah belajar last minute.. susah nk masuk otak.. nnti tiba2 blank!! sapa rugi? kita juga..sapa susah? kita juga.. sapa yang akan kena marah? kita juga.. hihi.. dah melalut ni..


Dah boring ke,dik?


BFF( kanan- NIK, MEI YEE, SHAMILA AND ME)

           kawan2 semua sporting.. You guys are the best.. I will never forget this fond moment.. Tapi kesian kat Nisa' sebab tak dapat ikut.. Actually, kitorang byk  berborak tentang something yang tak penting than belajar..(yeke?).. haha.. alah, perempuanlah katakan.. (ayat skema budak lelaki).. sapa lah yang mula2 cipta ayat tu?.. hish! whatever it is, I enjoy my day with my beloved friends.. tak ada apa2 yang boleh rosakkan persahabatan kami.. hanya Allah sahaja yang boleh pisahkan kami.. Semoga persahabatan kami kekal hingga ke akhir hayat.. AMIN

p/s: to Mei Yee, Nik Daleela, Shamila