M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







KEM DI DE PALMA HOTELS, KUALA SELANGOR
Sunday, July 15, 2012 | 2 comment(s)

HUHU!!..
 
         Pada 13 dan 14 Julai, saya pergi kem motivasi PMR dan SPM di De Palma Hotel K. Selangor..
Best sangat!.. Saya dapat berjumpa dengan ramai akak-akak dan abang-abang yang sporting dan selamba.. Best sangat group ngan diorang.. Ketua pengawas saya pun ikut juga.. dia memang best dan selamba.. kadang-kadang sakit hati ngan dia.. tapi dia baik.. hensem?.. haha.. jgn tanya! di sana kitorang tidur kat chalet.. saya dapat sebilik ngan kawan-kawan sekelas saya dan 2 orang cikgu kaunseling.. cikgu-cikgu tu memang sporting.. patutlah jadi guru kaunseling.. friendly dan baik gileer~.. kawan-kawan saya pun baik gak..

       Ada macam-macam aktiviti kat sana.. yang biasa dibuat ialah, buat nama kump. , logo, cheers dan moto kumpulan.. kumpulan saya tak lah gempak sangat tapi bolehlah.. saya tetap bangga dengan kerja keras akak-akak dan abang-abang yang sama group ngan saya.. saya yang paling muda dalam group tu.. Form 2 yang pergi cuma 6 orang.. campur Form 3-5 termasuk Form 2, semuanya ada lebih kurang 80 orang.. lepas buat aktiviti ice breaking, ada pulak debat ala parlimen.. debat pasal siapa yang layak jadi bapa kpd bayi yang cikgu ceritakan.. ceritanya, ada lima sahabat tukang kayu,sihir,masak,jahit dan ahli silat.. tukang kayu buat boneka bayi itu, t. sihir bag nyawa, t. masak bagi makanan, t. jahit bg baju dan ahli silat jaga bayi itu.. siapa yang layak menjadi bapa kepada bayi tersebut??.. fikir-fikirkanlah..


        Malam tu pulak, ada ceramah.. pagi sabtu 14 Julai, ada senamrobik.. lps itu, ceramah motivasi diri..  makanan kat sana pun sedap-sedap.. hehe!.. tempatnya juga selesa.. segalanya sempurnalah katakan.. rugi kpd sesiapa yang tak pergi..  

HEHE.. RAHIMAH TAK NAK PANDANG

KANAN : ALAINA



TENGAH: AINNUR, SYIKIN

KIRI: SYAFIQAH AND ME

KIRI: RAHIMAH AND NIK
 SEMUANYA GAMBAR KAWAN-KAWAN SAYA YANG PALIIIIIIING CANTIK DAN COMEL!!
dewannya pun TERSANGATTTT lah selesa!!