M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







RESULT EXAN MID YEAR
Friday, June 15, 2012 | 0 comment(s)

Assalamualaikum..
                hari ni citer pasal result exam mid year pula.. Hush!! saya rasa result kali ni mmg teruk.. tapi taklah teruk sangat.. exam kali ini rasanya macam senang.. kebanyakkan soalan sama seperti latihan yang cikgu bagi.. mungkin itu satu kebetulan.. tapi result still tak memuaskan..

SEDIHNYEEEEEEEER~!!
rasa nak nangis pun ada .. tapi nak buat macam manakan.. saya redha jer lah.. nasib baik ada lagi  dua peperiksaan,Ujian 2 dan peperiksaan akhir tahun.. memang time tu akan berpeluh-peluh menjawab peperiksaan.. time exam mid year hari tu,saya berpeluh-beluh menjawabnya terutamanya math.. Tak ada lah susah sangat tapi boleh tahan senget otak saya..



  > BM - B
  > BI    -C
  > SC   -B
  > MATH -A
  >P. ISLAM - A
  >GEOGRAFI - C
  >SEJARAH - A
  > KHB(KT) - C

    saya tulis A,B,C jer.. markah tak perlu tahu..
    khb tu belum campur dengan kerja kursus lagi.. hope dptlah B..  teuklah juga..
    ni baru standard PMR.. SPM nnti saya kan berlajar sungguh-sungguh!!.. lagipun saya batch terakhir PMR.. so,maybe soalan akan susah bila PMR nnti.. Maybe!!..
    sampai sini sahaja!..Peace!!!



    comelnye kucing tu.. saya suka kucing tapi saya tak suka memegangnya.. entahlah kenapa.. saya tak berani nak pegangnya.. nak dekat pun saya rasa teragak-agak.. hahaha!!..

    Labels: