M I S S E Z Z A T I E
HOME ABOUT STUFF DASHBOARD follow




Hi, Assalamualaikum. I'm Izzati, sweet 18. DONE SPM THIS YEAR! Alhamdulillah.. Thanks Allah. Thanks for visit;


DE' PAST







KAWAN YANG DIKASIHI
Friday, June 8, 2012 | 0 comment(s)

assalamualaikum..!!

               dah lama tak upadate status.. buzy sikit! :D.. hahaha.. saya tak kerja lagi.. I'm still studies.. sebok hal homework yang tak habis2 lagi.. sometimes saya tertanya juga pada diri saya bila homework ni nak habis?? yelah,saya ni kan tergolong dalam 'pelajar yang suka belajar last minute'..hehehe
           
               sekarang ni baru free!!  saya nak share tentang best friend saya.. dia lelaki,bukan boyfriend k!!.. dia tak lah baik sangat,dia tak nakal sangat cuma dia ni mulut macam murai.. kadang2 dia baik,and sometimes he so annoying!.. tak tahu lah macam mana saya boleh tahan layan perangai dia yang 'gila2'.. tapi dia memang the BEST. he was my best friend forever!!
         
                bukan dia seorang jer kawan baik saya.. ramai lagi. saja je cerita.. bukan nak aibkan dia.. jangan salah faham kepada mana2 best friend saya yang terasa!

sampai sini sahaja!! PEACE MY FRIENDS!! ^______.______^

Labels: